Villa Puur binnen

Villa Puur is de start van jou onbezorgde vakantie. De woning is zeer royaal van opzet, luxe van afwerking en staat op een groot perceel (2500m2). Met drie slaapkamer en twee badkamer kan je in Villa Puur tot 8 personen terecht. Natuurlijk kunnen we altijd een campingbedje voor de kleinsten erbij plaatsen. De woning is voorzien van een designkeuken, boxspring bedden met fijne kussens, goede koffie middels een Nespresso machine en een ruime living met veel ramen waardoor je een prachtig wijds uitzicht over de landerijen hebt. De woning is smaakvol ingericht met design meubilair en ook aan vermaak is gedacht: een kast vol met spellen en boeken voor jong en oud. Aan een fijn speelhoekje voor de kleintjes is tevens gedacht.

Rolstoelvriendelijk
De villa is rolstoelvriendelijk ingericht. Wanneer je rolstoelafhankelijk bent, in welke mate dan ook, bij Villa Puur kan je terecht. De beneden slaapkamer is zo ingericht dat deze van alle gemakken is voorzien. Een luxe hoog/ laag verstelbare boxspring zorgt voor een fijne nachtrust. Aansluitend is een grote badkamer welke van alle gemakken is voorzien. Villa Puur kan u ontzorgen en bij behoefte verschillende douchehulpmiddelen en/of de tillift klaar zetten.

Je hoeft nergens meer aan te denken, dat heeft Villa Puur al voor je gedaan. Kortom het genieten kan direct beginnen!

€214,- /nacht

Lees recensies

Boek nu Villa Puur

Graag verwelkomen we je in Villa Puur. Er is plek tot 8 personen. Op aanvraag kunnen we extra spullen voor je klaarzetten.