Puur beleving

Het Drentse landschap beleven in al haar glorie, dat kan vanuit Villa Puur. Hiervoor hoef je eigenlijk de villa niet eens te verlaten aangezien je al een prachtig uitzicht over de
landerijen hebt. Toch zin om vanuit Villa Puur de natuur in te gaan? Havelte is omring door prachtige natuur zoals, bossen, heidevelden en hunebedden. Maar ook de meren die de Weerribben rijk zijn liggen nabij. Liever op avontuur, prachtige fietsroutes, schaapskooi, zwembad, speeltuin en diverse horeca zijn op enkele fietsminuten gelegen. Genoeg om te ontdekken!

Boek hier jouw vakantie

In de omgeving: 1km
Hunebedden

Binnen handbereik van de Villa

Door de eindeloze heidevelden, stuifzanden en bos zijn er ook Hunebedden te bewonderen op nog geen 1 kilometer afstand van Villa Puur. Prachtig om met je gezin, familie of vrienden te ervaren. Klik op de knop hieronder om de route vanaf de villa te bekijken

In de omgeving: 1km

Bos en heide

Meerdere gebieden bos te ontdekken

Trek er op uit om via de talrijke fietsroutes de bos- en heide gebieden te ontdekken. Bekijk hier de diverse wandel en fiets routes vanaf de villa.
In de omgeving: 1km
Golfclub

Prachtige 18 hole golfbaan aan de rand van Havelte

Deze fantastische 18 hole golfbaan ligt tegen het natuurgebied aan. Of je nu op de driving range staat of 9 of 18 holes golft te midden van de bos en natuur is een unieke ervaring.
In de omgeving: 1km
Zwembad

Openlucht zwembad op loopafstand

Zoek je verkoeling en vertier. Zwembad de Kerkvlekken in
Havelte biedt voor jong en oud vermaak. Naast een uitgebreid baby en kleuterbad is er een kleine glijbaan voor de jongsten en een grote voor de wat ouderen. Twee duikplanken en een wedstrijdbad om banen te kunnen zwemmen.

Daarnaast kan je heerlijk genieten van de speeltoestellen en
ligweide van gras.

In de omgeving: 9km
Taman Indonesia

Even naar Indonesie in Kallenkote

Op 10 minuten afstand rijden met de auto staat in Kallenkote een dierenpark vol cultuur en dieren uit het prachtige Indonesië.

In de dierentuin vind je allerlei bijzondere dieren uit Indonesië.

De prachtigste tropische vogels, waar de vogels los vliegen en je ze van dichtbij en actief kunt bekijken. Ook kun je nog even kletsen met de Beo’s of gewoon lekker luisteren naar de mooie zangkunsten van de gevleugelde bewoners van Taman Indonesia Zoo. In het eethuis worden er lekkere Indische gerechten en snacks geserveerd.

In de omgeving: 1km

Toegangsspoort Holtingerveld

Verschillende
activiteiten op één plek

Op minder dan 1 km afstand is de Toegangspoort van het
Holterveld. Het VVV kantoor, de schaapskooi, Vlinderparadijs Papiliorama en Brasserie Oer zijn hier gevestigd. Tevens een mooie start voor een fijne wandeling of fietstocht.

In de omgeving: 3km

Theehuis ‘t Hunebed

Speelplezier en horeca bij Theehuis 't Hunebed

Theehuis ‘t Hunebed is een walhalla voor jong en oud.
De gigantische natuurlijke speeltuin biedt uren vertier. Ook de midget golfbaan is erg leuk om te ontdekken. Zin in een
gebakje, lunch of diner? Flaneer heerlijk op het grote terras.

In de omgeving: 3km

Wijngoed Havelte

Een eigen wijngaard in Havelte

Wijngoed Havelte is dé wijngaard van Drenthe. Zin in een proeverij of rondleiding? Op zaterdag geven ze tussen juni en oktober organiseren ze deze verschillende activiteiten.

Boek Villa Puur