Villa Puur binnen

Villa Puur is de start van jou onbezorgde vakantie. De woning is zeer royaal van opzet, luxe van afwerking en staat op een groot perceel (2500m2). Met drie slaapkamer en twee badkamer kan je in Villa Puur tot 8 personen terecht. Natuurlijk kunnen we altijd een campingbedje voor de kleinsten erbij plaatsen. De woning is voorzien van een designkeuken, boxspring bedden met fijne kussens, goede koffie middels een Nespresso machine en een ruime living met veel ramen waardoor je een prachtig wijds uitzicht over de landerijen hebt. De woning is smaakvol ingericht met design meubilair en ook aan vermaak is gedacht: een kast vol met spellen en boeken voor jong en oud. Aan een fijn speelhoekje voor de kleintjes is tevens gedacht.

Rolstoelvriendelijk
De villa is rolstoelvriendelijk ingericht. Wanneer je rolstoelafhankelijk bent, in welke mate dan ook, bij Villa Puur kan je terecht. De beneden slaapkamer is zo ingericht dat deze van alle gemakken is voorzien. Een luxe hoog/ laag verstelbare boxspring zorgt voor een fijne nachtrust. Aansluitend is een grote badkamer welke van alle gemakken is voorzien. Villa Puur kan u ontzorgen en bij behoefte verschillende douchehulpmiddelen en/of de tillift klaar zetten.

Je hoeft nergens meer aan te denken, dat heeft Villa Puur al voor je gedaan. Kortom het genieten kan direct beginnen!

Boek nu Villa Puur

Graag verwelkomen we je in Villa Puur. Er is plek tot 8 personen. Op aanvraag kunnen we extra spullen voor je klaarzetten. Prijs is incl. bedlinnen, schoonmaak en toeristenbelasting.

Week van vrijdag tot vrijdag 1500 euro

Weekend van vrijdag tot maandag 800 euro

Midweek van maandag tot vrijdag 800 euro

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Met hoeveel personen komen jullie?*
Op aanvraag
Populaire voorzieningen
Kamerindeling
Woonkamer
Keuken
Slaapkamer 1 (beneden)
Slaapkamer 1 (boven links)
Slaapkamer 2 (boven rechts)

Badkamer (boven)

Indeling woning

Waar je zult verblijven

Molendwarsweg 2, 7971 PT, Havelte, Drenthe
Reviews van onze gasten

Deze gasten gingen je voor en zeggen het volgende

Fam. Bakker

“We hebben met onze familie een week doorgebracht in Villa Puur. Met alles er op en er aan. Een ruime villa met alle gemakken. Waarbij de natuur de kers op de taart was.”

Van de Brink - De Pijp Groningen

“We zochten een Villa waarin we workshops en een verblijf konden hebben. Villa Puur heeft ons drie dagen plezier en veel mooie uitkomsten bezorgd. We komen terug.”

Ronnie de Vries

“Twee weken lang genoten. De omgeving, de villa en het gezelschap zorgden voor een prachtige vakantie. De villa biedt alles wat nodig is.”

Afbeeldingen Villa Puur

Klik op een afbeelding om te vergroten

Boek Villa Puur